Infrastrukturális megoldások


Infrastruktúra menedzsment


Manapság a sikeresség egyik alapvető feltétele mind a vállalati, mind az Önkormányzati szférában az informatikai rendszerek magas szintű rendelkezésreállása, megbízhatósága. Az ASPex Consulting kizárólag a világ piacvezető gyártóinak, beszállítóinak termékeit és szolgáltatásait kínálja ügyfelei számára.

Szakértelemmel tervezett, kellőképpen integrált és körültekintően felügyelt megoldásokat ajánlunk partnereink figyelmébe alap vagy emeltszintű infrastruktúra elemek szállítása esetén is: legyen szó kellékanyag beszerzésről vagy több telephelyes komplex informatikai hálózat telepítéséről. Egységes, átfogó informatikai megoldásokra törekszünk a tervezéstől a kivitelezésen át egészen az üzemeltetésig.

Az informatikai szolgáltatások menedzsmentje az informatikai szolgáltatások kapcsán kialakult hiányosságokat orvosolja. Feladatkörébe tartozik az üzemelő informatikai szolgáltatások és a bázisul szolgáló informatikai infrastruktúra tervezése, üzembe helyezése és folyamatos kontrolja. Az IT szolgáltatások menedzsmentje szolgáltató kultúra meghonosítását jelenti a szervezetben, olyan módszertan felhasználásával, amely biztosítja, hogy a szervezet számára nyújtott szolgáltatások megfeleljenek a felhasználói igényeknek és prioritásoknak, miközben költség-hatékonyan állíthatók elő.

 

Hardver, szoftver értékesítés

Alapvető célkitűzésünk, hogy Partnereink számára az igényeikhez és elvárásokhoz leginkább illeszkedő, teljes körű informatikai infrastruktúra megoldásokat kínáljunk. Ügyfélre szabott szolgáltatásaink felölelik a rendszer tervezését és megvalósítását is. Az alap és emeltszintű infrastruktúra elemek (hálózati-, szoftver- és hardvereszközök, telefonközpontok) szállításán, beüzemelésén, és integrációján túl biztosítani tudjuk az üzemeltetést, karbantartást, oktatást, támogatást és fejlesztést is.

 

IT Helpdesk
Az üzemeltetési feladatok magukban foglalják az átfogó intézkedési tervek ide vonatkozó rendelkezéseit, a probléma regisztrálástól, az ellenőrzött feladatelvégzésen keresztül egészen a megfelelő felhasználói tudásbázis kialakításáig. Külön igény szerint az általunk szállított infrastruktúra eszközök szakértelmet igénylő működtetésének terhét is levesszük Ügyfeleink válláról, akár átalánydíjas szerződési konstrukció formában is.


ASPex Consulting Kft.
3200 Gyöngyös, Ringsted u. 21.